Sądząc po szybkości i nawierzchni to żaden system tu by nie pomógł no może, oprócz poduszki powietrznej.
Zamieszczone przez adym
Prawdopodobnie tak ale widac tez brak reakcji kierowcy, nie ma najmniejszej nawet kontry na kołach.
Nie lapie czego tutaj sie doszukiwac. Facet dostal w tylne kolo, obrocilo go i to mocno bo przez pasy przejechal juz bokiem a za nimi lecial juz tylem. Ani ESP ani Sebastian Loeb nie wyprowadzili by pewnie auta z takiej sytuacji - tym bardziej ze przy wcale nie duzym udezeniu w bok potrafi wyrwac kierownice z rak.
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po zamknięciu obiegu powietrza z kratek zaczyna sączyć się nieprzyjemny smrodek (coś ala stara skarpeta).
Podobnie po wrzuceniu wstecznego (chyba z automatu obieg jest wtedy przymykany).
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po zamknięciu obiegu powietrza z kratek zaczyna sączyć się nieprzyjemny smrodek (coś ala stara skarpeta).
Zamieszczone przez mrrudzin"
[quote="mrrudzin
Gdzie szukać źródła?
Jako że przy obiegu zamkniętym powietrze zasysane jest z kabiny to żródła szukaj na nogach :diabelski_usmiech sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać .
Komentarz